Duo Uniek - Privacy policy

Duo-Uniek is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens;
info@duo-uniek.nl
+31650255493

Henri Janssen is de Functionaris Gegevensbescherming van Duo-uniek
Hij is te bereiken via info@duo-uniek.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken;
Duo-Uniek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken;
– Voor en achternaam.
– Adresgegevens.
– Telefoonnummer.
– E-mailadres.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken;
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@duo-uniek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken;
Duo-uniek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming
Duo-Uniek neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Duo-Uniek) tussen zit. Duo-Uniek gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
– Gmail en Outlook worden gebruikt voor het versturen en ontvangen van e-mails.

Persoonsgegevens/personalia:
Duo-Uniek verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen.
Aansluitend worden de persoonsgegevens binnen twee werkdagen vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden;
Duo-Uniek verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken;
Duo-Uniek gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen;
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Duo-Uniek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@duo-uniek.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Duo-Uniek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen;
Duo-Uniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@duo-uniek.nl

Recent nieuws:

Iets te vieren?

Recent nieuws

(Geplaatst op: 03-09-2017)

"Duo Uniek" kan optredens verzorgen op alle soorten feesten en weet overal de juiste sfeer neer te zetten.

"Duo Uniek" beschikt over een professionele licht en geluid installatie en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wilt u weten wat "Duo Uniek" voor uw feest kan betekenen? Neem dan gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Recent nieuws:

Kerst 2018:

Recent nieuws

(Geplaatst op: 09-12-2018)

Zondag 23 december zijn we weer te gast bij de Dragonder.

Lokatie: Spoorstraat 103/105, Gennep.

Tijd: Vanaf 16:00 uur.

U komt toch ook?

Ouder nieuws:

Wild & Wijn Festijn 2018:

Ouder nieuws

(Geplaatst op: 20-08-2018)

Ook dit jaar zal 'Parkhotel Horst' het wildseizoen feestelijk openen! Deze sfeervolle avond op zaterdag 27 oktober staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, serveren wij diverse wild hapjes en wijnen en nemen wij u graag mee door de wereld van wijn en spijs. Aansluitend serveren wij het hoofdgerecht in buffetvorm waarna een verrukkelijk dessertbuffet volgt. Ook niet wild liefhebbers zullen op deze avond culinair verrast worden.

Kortom, het 'Wild & Wijn' Festijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Lokatie: 'Parkhotel Horst' (Tienrayseweg 2 Horst), 077-3976000, info@parkhotelhorst.nl

Aanvang; 19:00 uur.

Ouder nieuws:

Privé feesten:

Ouder nieuws

(Geplaatst op: 08-10-2018)

Aankomende weken hebben we een aantal privé feesten.

Als u (of een bekende van u) voor uw feest nog een goede allround band zoekt, kijk dan op onze contactpagina en neem contact met ons op.

Wij hebben er zin in.

Social media:

Volg ons:

Social media

op Twitter!

(Klik op het logo om naar Twitter te gaan!)

Social media:

Like ons:

Social media

op Facebook!

(Klik op het logo om naar Facebook te gaan!)