Bezetting; Henri Janssen: Gitaar, sax & zang, William Keijsers: Toetsen & zang.
 

Uniek; een uniek concept van meer dan 25 jaar ervaring in het allround en amusement circuit. Door de moderne apparatuur is het mogelijk het repertoire aan te passen aan uw wensen.

Wilt U Rene Schuurmans, Jan Smit of jaren 80 discostampers, afgewisseld met hits van nu. Uniek biedt u het totale pakket; kermis, dansavond, bruiloft, braderie, knalfeest, etc.

Regelmatig komen er nieuwe nummers bij, dus zéér allround! Uniek kan altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en gezelligheid van dat moment.

Uniek werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Het repetoire van Uniek is zeer ruim en daardoor geschikt voor jong en oud.

Uniek: U ziet twee personen, maar door onze muzikale kwaliteiten, jarenlange ervaring, en professionele apparatuur, hoort u een hele band.

Uniek is geschikt voor iedere feestelijke en zakelijke gelegenheid. Dus ook voor uw evenement! Klik op de contact-pagina om een afspraak te maken.

Recent nieuws:

De Diepenkikkers

Recent nieuws

(Geplaatst op: 20-01-2019)

(Zondag 03-03-2019) Elk jaar kijkt heel Milsbeek uit naar de grote Diepenkikkers optocht. Deze optocht met vele mooie praalwagens, loopgroepen, enkelingen, duo's, buurtverenigingen enz. enz. zal carnavalszondag klokslag 15.00 uur van start gaan.

Maandag 04-03-2019 is de MMMM middag, een geweldig meezingfeest. Aansluitend het gekostumeerd bal met 'Duo Uniek' (rond 17:00 uur).

Wij hopen dat het beide dagen weer net zo gezellig wordt als voorgaande jaren (vrije entree).

Alaaf, alaaf....

Recent nieuws:

De Raore Schutters.

Recent nieuws

(Geplaatst op: 20-01-2019)

Dit jaar zijn we voor de eerste keer te gast bij carnavalsvereniging 'De Raore Schutters'.

De zaterdagavond van de carnaval is voor het gekostumeerd bal waar gestreden wordt door de éénlingen, paren en groepen om de fel begeerde 1e prijs om met hun naam vereeuwigd te worden op de wisselbeker.

Locatie: Café-zaal 'Kanaalzicht' Dorpstraat 5 te Heumen (vanaf 20.41 uur).

Alaaf.....

Ouder nieuws:

Privé feesten:

Ouder nieuws

(Geplaatst op: 08-10-2018)

Aankomende weken hebben we een aantal privé feesten.

Als u (of een bekende van u) voor uw feest nog een goede allround band zoekt, kijk dan op onze contactpagina en neem contact met ons op.

Wij hebben er zin in.

Ouder nieuws:

Kerst 2018:

Ouder nieuws

(Geplaatst op: 09-12-2018)

Zondag 23 december zijn we weer te gast bij de Dragonder.

Lokatie: Spoorstraat 103/105, Gennep.

Tijd: Vanaf 16:00 uur.

U komt toch ook?

Social media:

Volg ons:

Social media

op Twitter!

(Klik op het logo om naar Twitter te gaan!)

Social media:

Like ons:

Social media

op Facebook!

(Klik op het logo om naar Facebook te gaan!)